Duivenstraat Oss: Handel In Doodzieke Chihuahua Pups!!

4 Jan

Broodfokkers en doorverkopers kunnen overal zitten; zelfs in mooie, nette huizen. Wanneer je op de locatie Duivenstraat Oss 40 (nummer kan ik helaas niet zeggen) een chihuahua puppy of andere puppy wilt kopen (of waar dan ook – waar de toestand verdacht is) DOE DAT NIET!

Dit zijn hele slechte, gewetenloze doorverkopers die pups van broodfokkers doorverkopen vlak voordat ze dood gaan!!

Ik hoop dat ik met mijn verhaal wat bewustwording teweeg brengt en je kan behoeden voor dit vreselijke scenario. Ik heb (naast vele andere mensen ook) een Chihuahua pup in Oss gekocht, die op de eerste dag al heel ZIEK was en op dag 2 aan het infuus moest de eerst gestelde diagnose was hypoglycemie (suiker problemen ) door ondervoeding, ; braken, diarree, geen eet en drink lust en vocht tekort.

De fokkers zijn op de hoogte maar doen zeer moeilijk en hangen op aan de telefoon. Boos worden en dreigen heeft geen zin; ze weten hoe ze t moeten spelen en ondertussen zit je met een hopeloos ziek pupje.

Het is ontzettend stom dat ik geen research naar deze fokkers heb gedaan, (de zogenaamde Oss chihuahua broodfokkers en ben door deze ervaring zelf bewust geworden van de gehele broodfok gruwel. Doordat ik de pup heb gekocht bij een doorverkoper (die een normaal, gezond gezinsleven schetste) had ik geen idee wat het arme beestje al had moeten doorstaan.

Duivenstraat 40 Oss; de afspraak om de pup te komen bekijken

Eenmaal bij duivenstraat 40 Oss aan gekomen, vraagt de blonde ”femke” of je je schoenen uit wilt doen. Uiteraard wil ik dat. De vrouw haalt een verstopte hondenkooi tevoorschijn; er springt een prachtige chihuahua pup uit.

Hij loopt wat krakkemikkig (zou zijn omdat ie zo jong is) en laat zich volop door mij aaien, de vrouw benadrukt hoe gezond hij is en hoe leuk hij is. Natuurlijk ga je daar in mee; spontaan verliefd. De opmerking dat hij mager is wordt beantwoord met dat dat normaal is; hij eet gewoon en is nog jong. De vraag waarom hij niest, werd beantwoord met dat dat niets erg is en vanzelf weer over gaat.

De koop verloopt subtiel; laat je merken dat je hem super vind, komt het koopcontract tevoorschijn. Ik nam hem aan, las hem door en
ondertussen wordt me verteld dat hij een paspoortje heeft; gechipt is; 1e kuurtje heeft en ontwormt is. (Zoals ook op markt plaats staat.

‘Klaar om met me mee te gaan; En in alle geluk en euforie ging ik uiteindelijk akkoord, dol gelukkig met mijn kleine pup.
Tussen neus en lippen door wordt je vervolgens verteld dat je wel heel goed moet opletten bij kleine pups op laagsuiker. Maar dat is normaal en goed te verhelpen. Geen probleem. Op dat moment had ik geen idee wat me daadwerkelijk te wachten stond.

De chihuahua pup werd binnen zeer korte tijd heel ziek

Op de eerste avond was hij (voor een eerste kennismaking en verhuizing) zeer vrolijk en aanhankelijk, vrijwel direct aan onze  aanwezigheid gewend en wilde snel bij ons zitten. Een speels, lief pupje dat echt genoot van het vrij rond mogen lopen. Totaal niet bang en eerder gedurfd naar ons toe; hij genoot van de aandacht.

Die zelfde avond nam zijn energie in een rap tempo af en begon hij steeds zwakker te worden. Ziekte verschijnselen zoals; kopje naar voren gestrekt en braken/kokhalzen, diarree. Daarna ging hij zeer snel achteruit; meer braken, diarree, geen eetlust en zwaar vermoeid. Vorige eigenaar; gewoon wat suiker water geven geen probleem. Inderdaad; na wat suiker water sprong hij binnen enkele minuten al weer op, weer bijna even enthousiast als toen ik hem kocht.

Hij knapte wat op maar dit duurde niet lang; ik maakte me nog steeds zorgen over zijn ‘onschuldige’ kokhalzen en diarree; hij hielt het maar niet binnen. Hij werd steeds slapper en slapper.

Het beetje energie dat hij had gekregen door het suikerwater gebruikte hij om wankelend naar je toe te lopen, hij wilde alleen nog maar liggen.

Volgende ochtend (op de 2e ochtend bij ons) was het echt flink mis; languit gestrekt met zijn staart tussen de benen, heftig trillen en zijn kopje ver naar achter getrokken. Zijn ogen draaide weg en je zag alleen oogwit.

Gelijk de spoed DA gebeld; hij had 40 graden koorts en ja hoor; hypoglycemie. De dieren arts had haar bedenkingen over hoe snel het was gebeurd en zijn suiker kon niet eens meer gemeten worden zo laag. De pup had volgens haar niet binnen de 2 dagen zo mager kunnen zijn; hij heeft gedurende langere tijd geen/niet voldoende voeding gekregen waardoor hij voedingsstoffen miste.

Gelijk aan het infuus, later die dag kwam ik nog om te kijken hoe het ging maar ’t was niet best gesteld.

Toen ik hem die volgende ochtend kwam bezoeken, lag hij er als een levenloos beestje bij, rillend van de koorts en scheefliggend omdat zijn infuus direct onder zijn bekje zat. Hij was veel afgevallen, had niets gegeten of gedronken en alleen maar verzwakt. Ook was zijn volledige diagnose bekend, zie lijst onderaan. Ondanks de conditie waarin hij was kroop hij echter toch nog wankelend op toen hij mij zag, richting de opening van z’n kooitje. Ik heb ruim 3 uur met hem in mijn armen gezeten, afvragend hoe nu verder met de hele toestand.

Wat ik weet over de broodfokkers uit Oss

– Deze pups uit de duivenstraat 40, Oss komen uit (Oostblok landen en-o)  uit Nederlandse nestjes, van teefjes die worden uitgebuit en mishandeld, ondervoed en alleen gebruikt worden om zoveel en zo snel mogelijk pups ter wereld te zetten. Komen de pups uit oost blok landen (bijv. polen) dan worden ze met containers vervoerd, dode en levende pups door elkaar heen in bakken.  Deze pups worden niet gefokt om te overleven; ze worden gefokt om vlak voor hun dood veel geld op te leveren.. Gezondheid speelt geen rol.

– De pups die het overleven moeten binnen enkele dagen worden verkocht en dit verkoop proces verloopt via een ”huiselijk en vertrouwd nepgezin”; de doorverkopers. De organen en spieren van de pups zijn zwak,  ze hebben (erfelijke) ziekten en als de  pups het al zover hebben gehaald krijgen ze tijdens een bezichtiging suiker shots om energiek te lijken. De zieke pups worden pas vlak voor de afspraak in huis gehaald.

– De broodfokkers malen niet om de pups; ondanks de schijn. Er zit een goed doordacht plan achter de verkoop garantie uit het contract:

Is hij binnen 3 dagen na aankoop ongezond verklaard? –> Dan krijg je je geld terug MITS je je doodzieke pup bij de fokker komt afleveren aan de deur binnen die eerste 3 dagen. (Als hij ziek is laat je hem uiteraard liever bij de dierenarts !)

Is hij pas na die eerste 3 dagen ziek? –> Dan niks.

Gaat hij dood binnen drie dagen? –> Dan krijg je wel een nieuwe van diezelfde fokker, uit een misschien nog zwakker nest van de uitgeputte moeder. En tja, gaat hij na die 3 dagen dood, dan moet je een speciale autopsie laten uitvoeren (alleen in Utrecht) om geld terug te krijgen; veel mensen willen wel maar kunnen dit niet betalen.

BIJNA ALLE PUPS UIT DIT SOORT BROODFOKKERS NESTEN GAAN DOOD en wanneer je een gezonde pup denkt te kopen ga je er uiteraard niet vanuit dat hij dood gaat.

Een echte dieren liefhebber heeft alles over voor zijn zieke huisdier en maalt in deze toestand niet om de aankoop prijs of dierenarts kosten; iedere zorg die je huisdier kan krijgen neem je aan. Wat heb je aan een garantie wanneer je kleine baby pup vecht voor zijn leven ? Je laat hem dan toch liever behandelen in de dieren kliniek in plaats van dat je hem naar de broodfokker terug brengt?  Ondertussen heb je na 3 dagen juridisch gezien geen poot meer om op te staan; je hebt namelijk het contract getekend.

Koop Rashonden alleen bij erkende fokkers; besluit je toch via bijv. marktplaats een afspraak te maken let dan echt goed hierop:

– Staat de fokker (vorige, 1e eigenaar) vermeld met volledig gegevens in het koop contract?
– Staat hij/zij als eerste eigenaar vermeld in het paspoortje van de pup? (DAT MOET!! )
– Vraag altijd om zijn/haar paspoort om deze gegevens te controleren

– Bel voor de koop naar de pup zijn dierenarts om zijn paspoort gegevens te controleren  (controles, vaccinaties, inentingen en ontwormingskuren). Is deze onduidelijk of vaag? Is het wel een echte arts?
– Waar / en is hij wel echt gechipt en klopt zijn chip nummer? (De dierenarts kan de chip scannen ter controle) Vaak hebben pups in dit soort gevallen namelijk helemaal geen chip, inentingen of kuren gehad en zijn de paspoortjes nep.

– (Bewijs van) stamboom/ras etc.
– Krijg je de echte ouders te zien?

– Is de pup niet te mager? (–> zie je zijn ribbetjes)
– Vraag of de fokker/eigenaar de pup iets kan laten eten ( om te controleren op gezonde eetlust)
– Wanneer je boven op het ruggetje trekt aan het vel van de pup, blijft deze even omhoog staan voordat deze langzaam weer zakt? (Dit wijst op vocht tekort)

– Kan de pup normaal op zijn pootjes staan
– kijkt hij helder uit zijn ogen

– Heeft de eigenaar meerdere pups  (advertenties) binnen een korte tijd, met 1 overeenkomende verkoop tekst?
– wilt de verkoper je de pup op een verdachte manier aanbieden? (herhaaldelijk praten over dat het puppy pakket zo in orde is, dat hij lief is en zo mee kan met je omdat alles klaar staat/in orde is)
– is het een officieel contract? of een zelf uitgeprint contract met tegenstrijdigheden?
– wat is de prijs van de pup? ( Een normale prijs ligt normaal gesproken bij een erkende fokker minimaal rond de 1000 euro, echt geen 450 / 550/ etc.)

Op dit moment is mijn arme pup aan het infuus en zéér zwak.  Wil je een pup kopen bij het adres duivenstraat 40 Oss (of ergens waarbij de situatie verdacht is), doe dit dan niet!!!!! Ga op onderzoek uit en steun deze afschuwelijke praktijken niet.. Een en al ellende, ik ben ontzettend geschokt door alles. Steun ajb dit bericht en plaats een linkje naar dit artikel; zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte worden gebracht. Alle beetjes helpen in de strijd tegen dit soort praktijken. Bedankt voor het lezen, xxx

Update..

Mijn lieve hondje is inmiddels overleden, in de nacht na dag 3. (net dag 4 dus). We hebben zo ons best voor hem gedaan maar het was helaas al te laat voor hem. Dat hij in vrede mag rusten..

Deze mensen die deze doodzieke pups doorverkopen zijn minimaal even ziek, harteloos en gewetenloos als de broodfokker waar de pups vandaan komen. Het is een samenspel tussen fokkers – transporteurs van de pups – doorverkopers – en corrupte mensen/dierenartsen die de valste paspoortjes verschaffen en chips inbrengen als bijverdienste. Dit mag niet ongestraft blijven en ik nodig alle mensen uit die een ervaring hebben met deze mensen om ze aan te pakken via justitie, de hele keten moet worden aangepakt.

Mijn pup is na 3 dagen al doodgegaan ten gevolge van/met symptomen van:

– luchtweginfectie
– diarree
– braken
– hypoglycemie
– ophistotonus
– weg draaien oogjes
– soporeus
– ondervoeding
– uitdroging
– maagdarmparasiet

Dit had niet binnen deze 3 dagen kunnen ontstaan, dit is volledig te wijten aan de omstandigheden waarin de fokkers de pups laten lijden. Alleen al de ondervoeding en uitdroging is al afschuwelijk. Laat staan de overige leefomstandigheden.

De chips zijn meestal vervalst/helemaal niet geplaatst/of illegaal gezet,  het ingevulde paspoortje is nep en de daarin staande inentingen en gezondheidscontroles zijn niet gedaan; de pups worden ziek en zwak geboren en zijn bij de geboorte al ten dode opgeschreven. Dit moet stoppen, dit is absoluut onmenselijk.

Er zijn veel andere mensen die bij deze doorverkopers zieke pups hebben gekocht en hetzelfde trieste verhaal hebben mee gemaakt. Het adres is berucht, toch verkopen ze nog steeds doodzieke pups. Hier volgen nog een aantal links van mensen die ook een bericht hebben geplaatst op het internet over deze doorverkopers/broodfokker uit Oss:

http://i-love-chihuahuas.hyves.nl/forum/4690742/gyEv/KOOP_GEEN_CHIHUAHUAS_OF_PUPPYS_IN_OSS/

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?p=1020509&sid=cdb521029ba5bff1301441e43b05780d#p1020509

http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/onze-pup-na-3-dagen-dood-1/

http://dieren.marktplaats.nl/honden-chihuahua-s-en-gezelschapshonden/502205931-koop-geen-pups-in-oss-zijn-doodziek-broodfokkers.html

http://www.hondenpage.com/hondenforum/17384/broodfokkers.php

http://www.hondenforum.nl/plaza/viewtopic.php?f=1&t=230444

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kno_dNt9-esJ:www.speurders.nl/overzicht/dieren-en-toebehoren/honden/koop-geen-pups-in-oss-en-omstreken-98996138.html+duivenstraat+40+oss&cd=52&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

Typ ook in Google in voor meer info over deze fokker: zieke pups Oss

LEES OOK DE REACTIES:

Advertenties

43 Reacties to “Duivenstraat Oss: Handel In Doodzieke Chihuahua Pups!!”

 1. Miran februari 7, 2012 bij 3:44 pm #

  Triest van je pup. Broodfok is inderdaad een groot probleem.
  Ook de kennels in Brabant, waar allerlei verschillende rassen zitten, zijn broodfok.
  De enige manier om het uit te bannen is niet kopen. Dit voorkomt een hoop leed, voor de ouderdieren en de pups.

 2. martine februari 10, 2012 bij 5:40 pm #

  Kunt u contact met mij opnemen ik denk dat ik een pup uit hetzelfde nestje heb gehad.
  Ze is na 6 dagen overleden

 3. lizzy februari 13, 2012 bij 9:05 pm #

  Hallo,

  Ook ik ken dit verhaals als geen ander.
  Wij hebben ook een doodzieke pup gekocht in de duivenstraat in Oss.
  Prcies het zelfde verhaal,mijn pup werd na de 3de dag ziek,en hebben we nog 3 dagen mee lopen tobben. Heen en weer na de dierenarts.ze hebben haar toen opgenomen. Maar helaas onze lizzy heeft het ook niet mogen redden! Hoop verdriet,je pup en heel veel geld kwijt! Binnekort op RTL 4 gaat een misdaadverslaggever achter deze mevrouw aan. programma RECHT GEZET! Zondag avond om 20:00. Ik hoop dat deze “mervrouw” snel gestopt word! Want dit kan zo niet langer.

 4. lizzy februari 13, 2012 bij 9:18 pm #

  Hallo.

  Ik ken dit verhaal als geen ander.
  Wij hebben ook een chihuahua pup in Oss gekocht aan de duivenstraat!
  Onze lizzy werd na de 3de dag ziek, diarre. Braken. Lusteloos. Zwak. We hebben 3 dagen lopen tobben. 3 dagen op en neer naar de dierenarts. Toen ze echt opgenomen moest worden. Ze was te zwak om haar hoofdje op te tillen,ook erg trillen helaas heeft ze het niet gered.ze is na 6 dagen gestorven bij de dierenarts.
  Een misdaadverslaggever gaat achter deze broodfokster aan! Het programma RECHT GEZET elke zondag te zien op RTL 4 om 20:00. Wanneer het uitgezonden word is nog niet duidelijk. Maar het word zeker uitgezonden.

 5. Mandy februari 14, 2012 bij 10:32 pm #

  Hallo,

  Ook ik ben opgelicht door deze mevrouw in kwestie,
  Onze pup is na 6 dagen overleden aan de gevolgen van Parvo,
  Tot op heden is ze me nog steeds niet tegemoet gekomen met de dierenartskosten en de aankoopsom.
  Wij hebben onze pup in juni 2011 bij haar gekocht.

  Ik hoor graag van u.

 6. Flexie februari 18, 2012 bij 7:40 pm #

  Helaas ben ik ook een gedupeerde.. mijn pupje heeft 3 dagen bij ons mogen wonen maar ze werd meteen de 3e dag al ziek. Spoedarts geweest meds gekregen, en de 5e dag was het zo verergerd dat ik haar naar de dierenarts heb gebracht waar ze werd opgenomen. Woensdag ochtend werd ik gebeld dat ze zo zwaar achteruit was gegaan hij een test had gedaan en het parvo bleek te zijn. Ik ben heel erg benieuwd naar de show en ik hoop dat ze eens goed aangepakt worden..

 7. Flexie februari 18, 2012 bij 7:50 pm #

  Hoe zeker is het trouwens dat zij het zijn in dit programma?? Ik kan er nergens meer iets over vinden alleen een gesprekje bij lifeforyou en daarop werd gezegd dat het ging om een vrouw en dierenleed in oss, in samenwerking met de dierenarts uit dezelfde plaats. In mijn geval kwam de dierenarts uit Berghem meen ik.. Ik weet zeker dat we het over dezelfde persoon hebben op de duivenstraat (zal ook t nr niet noemen) in Oss.

  • Roosje februari 20, 2012 bij 4:21 pm #

   hallo ik heb zelf ook een pup gekocht bij iemand in oss, aan de duivenstraat en in haar paspoort van me pup staat dat ze ingeent is bij een dierenarts in Berghem. de pup van mij is ook helaas overleden het begon ook idd na 3dgn ze heeft het nog lang volgehouden maar is na 3wkn en een toren hoge dierenarts kosten uiteindelijk overleden. ik heb ook idd de pup bij een ene Femke gekocht. en ben benieuwd naar de tv programma of het idd over deze vrouw gaat. want ik heb het idee dat zij niet alleen in deze handel zit maar meerdere mensen uit haar omgeving kwa fam en vrienden.

  • marielle februari 26, 2012 bij 7:58 pm #

   het is nu net geweest op rtl4, je kan het terug zien via uitzending gemist

   gr marielle

 8. Els februari 19, 2012 bij 10:18 am #

  Dit agressieve mens moet gewoon stoppen met deze handel…John van den Heuvel sprak haar er op aan maar ze kon alleen regareren met een paar klappen…zegt dus genoeg over haar…ik hoop dat ze haar verantwoordelijkheden neemt maar we zullen allemaal bedrogen uitkomen denk ik.
  Heel nederland mag weten dat je bij haar in Oss niks kan kopen

  • lizzy februari 20, 2012 bij 7:56 pm #

   A.s. Zondag 26 februari om 20:00 op RTL 4. RECHT GEZET komt t op tv. 3 geduppeerde vertellen hun verhaal!

   • Els februari 21, 2012 bij 5:18 am #

    HeeyLizzy
    Klopt, ik was erbij ik ben de schoonmoeder van Mandy.
    En voor mij moet heel Nederland naar deze misselijk makende mevrouw!! gaan kijken bij RTL, ze moet stoppen met deze handel.
    Zie allemaal jullie contract en dan naar artikel 8 kijken….mag die Femke zeker zeggen!!

   • lizzy februari 21, 2012 bij 9:22 am #

    Hey Els,
    Ja Mandy weet wel wie ik ben.
    Ook ik doe me verhaal op tv.
    Hoop dat wij en John van de heuvel er iets
    Mee kan bereiken.

    Xxx

 9. Rico februari 26, 2012 bij 7:24 pm #

  Beste mensenm ik begrijp 1 ding niet.
  Jullie hebben allemaal te maken gekregen met verdriet en oplichting.
  Maar ik kan je wel zeggen…..als mij dit zou overkomen – en zeker als het dieren betreft –
  dan zou ik haar zelf even terugpakken. Als je toch weet waar ze woont is het niet moeilijk.
  En geen excuses van dat je dan gestraft wordt voor zoiets. Daar moet je principieel overheen stappen en zelf de boel rechtzetten.

  • Els februari 27, 2012 bij 9:07 am #

   Hallo Rico
   Ik wil je gelijk geven en ik ben in staat om dat te doen en ik geloof met mij meerdere, maar er is een ding dat mij en de meerdere tegenhoud en dat is dat we geen strafblad hebben en dat we dat ( hoe treurig ook voor al dit leed ) zo willen houden….je mag hier in nederland nog steeds kwaad niet met kwaad vergelden. Ik ga me zeker niet verlagen tot het nivo van die Femke, ons doel is dat ze met haar kop op de tv zou komen en iedereen mag en moet weten daar nog geen haarspeld te kopen want ze is in niks te vertrouwen…Ze heeft er nu geld genoeg aan verdiend ( ze wilde in een mooie auto stappen ) en we hopen dat ze nu stopt…en de rechter moet er zich ook nog over buigen dus we gaan ervoor dat deze Femke gestraft word.
   Groeten Els ( schoonmoeder van Mandy )

 10. Anita februari 26, 2012 bij 9:08 pm #

  Hoi,

  ik zag het vanavond op tv ook ik ben gedupeerd.
  Helaas heb ik het idee dat ze dus niets tegen haar kunnen beginnen.
  Zeer treurig dat iemand je zoveel verdriet aan kan doen en zo gewetenloos is.

 11. Erik februari 26, 2012 bij 9:25 pm #

  Ik ben op zoek naar het huisnummer in de Duivenstraat. Spontaan zal ze niet stoppen met haar akelige handeltje, dus een handje helpen. Wie geeft het nummer door.

 12. d.sangers@hotmail.nl februari 27, 2012 bij 8:06 am #

  Ik heb het gisteren ook gezien. Ik heb daar ook een pup vandaan.
  Zulk soort mensen zijn gewoon ziek! En ik hoop dat de dierenartspraktijk ook aangepakt word.
  Ongelofelijk dat hier in Nederland zoiets gewoon kan.

  Sterkte nog allemaal..
  x

 13. Flexie februari 27, 2012 bij 8:50 am #

  40

 14. Peewee februari 27, 2012 bij 1:05 pm #

  Hallo Iedereen,

  Ook ik heb een pupje gekocht bij mevr “Femke” ook mijn Milo overleed na 4 dagen.
  Ik mocht een andere pup hebben voor de helft van de prijs.. maar ik wilde absoluut geen pup meer bij haar. Ik woon zelf in Rosmalen. Niet zo ver van Oss eo. Ik ben van de week nog naar haar huis gereden, maar mevrouw is dus verhuisd!!! Ik hoorde van mensen dat ze nu in Den Bosch woont…
  Ik heb nu een nieuw pupje van fokkers uit Macharen… Deze is gelukkig wel gezond… maar goed.. gelukkig is er wat aan gedaan door het progamma van Gisteren…
  Ik hoop dat het zijn vruchten afwerpt..

 15. chihuahua februari 27, 2012 bij 1:33 pm #

  Hallo,
  Na de uitzending gister avond van recht gezet op rtl 4 ben ik erachter gekomen dat ik ook een pup heb gekocht van de duivenstraat. Ook in mijn paspoort staat de dierenarts die in het programma genoemt word uit berghem. Mijn chihuahua heeft ook de eerste 2 maanden met elende gelopen, niet eten etc. Gelukkig is ze er bovenopgekomen en leeft ze nog. Wel heb ik dierenarts rekeningen van denk ik 3000 euro. in 1 jaar tijd!! Ze moet gestopt worden!!! KOOP NOOIT EEN PUP UIT oss!!

 16. harley februari 27, 2012 bij 4:10 pm #

  als men een pup koopt moet men daar direkt mee naar de da voor onderzoek om te kijken als alles goed is dat is een gouden raad om het even waar je de pup koopt altijd op conytrole gaan bij da voor je naar huis gaat ermee

 17. Flexie februari 27, 2012 bij 7:41 pm #

  Mijn pup is de dag erna nagekeken door mijn dierenarts, maar parvo uit zich niet meteen.
  In eerste instantie zag de pup er goed en gezond uit (anders had ik haar natuurlijk ook niet meegenomen), pas een paar dagen later werd ze ziek en bleek het parvo te zijn.

  Jammer dat ze verhuisd is. Het zal de ellende waarschijnlijk niet stoppen.

 18. Kristoff februari 28, 2012 bij 10:57 am #

  Zo’n Vrouw moete ze opsluiten en de zelfde behandeling geven dat ze de hondjes gaven…

  Even hard laten uitmergelen … Mishandelen…

  Damn.. Dat er zo’n harteloze mensen op de wereld zijn e!!

  Afschaffen hun mensen rechten…

  Een geschokte groet!

 19. San Biebaut maart 8, 2012 bij 10:47 pm #

  Ik heb er totaal geen woorden voor, ik zit al die verhalen hier met open mond te lezen !!
  Ongelooflijk…..hoe kan een mens zo gemeen zijn ?!
  Dat broodfokkers gemene hufter zijn weten we al lang, maar dergelijke toestanden, doodzieke diertjes die eerst naar hier worden gebracht en dan door de één of andere gekkin verkocht worden, waarom doet die dat ?!
  Voor de kick ?!
  Voor de centen ?!
  Waarschijnlijk voor het laatste !!

  Ik vind het vreselijk voor al de mensen die hun diertje hebben moeten zien lijden en het hebben moeten afstaan…

  DERGELIJKE PRAKTIJKEN MOETEN STOPPEN EN DE GENE DIE ER AAN MEEWERKEN MOETEN ZEER ZWAAR GESTRAFT WORDEN EN NIET MEER IN CONTACT KOMEN MET DIEREN, IK BEDOEL DAT ZE ER VOOR ZICHZELF OOK GEEN MEER ZOUDEN MOGEN HOUDEN…..NOOIT MEER !!
  TOTAAL GEEN DIEREN MEER VOOR DEZE MENSEN ZELFS NIET ALS HUN EIGEN GEZELSCHAPSDIER…

  In al deze ellende mogen we ook blij zijn voor alle diertjes die het wel gehaald hebben hen wacht nu een mooie toekomst !!

  Ik zal dit artikel zeker verspreiden en vragen om het verder te verspreiden wie weet hoeveel zieke dieren heeft dat vrouwmens al niet verkocht !!

  Ik wil er even bij vermelden dat je inderdaad meestal rond de €100 betaald maar ze zijn ook echt eerlijke mensen die hun chihuahua pupjes voor de helft van de prijs verkopen en die zijn met alles in orde en heel gezond !!
  Dus ja zoals het altijd is moeten de mensen die hun diertje aan minder willen verkopen weer opdraaien voor dergelijke praktijken want nu zullen vele mensen echt wantrouwig zijn en zeker geen diertje meer kopen die rond de €500 kost, niet iedereen doet zo’n dingen, mijn god gelukkig maar !!

 20. yvonne de groot maart 8, 2012 bij 11:17 pm #

  het is een schande!heb de uitzending ook gezien en zo triest voor die arme hondjes en ook voor hun baasjes
  ik heb zelf 2 kanjertjes van hondjes die vanuit een geregistreerde organisatie zonder winstoogmerk uit spanje komen.1was zwervertje( moeder met 2 pups) en de ander was mishandeld.
  ze waren schoon,geent ontwormd,gechipt ,gesteriliseerd of gecastereerd getest op midd.landse zee ziekte hadden paspoort en werden hier heen gevlogen. de adoptie kosten zijn nu 260 euro.kijk op http://www.robustiano.nl klik op honden ter adoptie
  u helpt een hond die zo graag een baasje zou willen .

  • Flexie maart 12, 2012 bij 10:29 am #

   Gatverdamme heb net 2 advertenties gevonden inderdaad, het zal ze toch niet zijn?? Wanneer houd dit op 😦

   • Els maart 12, 2012 bij 11:47 am #

    Dit houd niet op…alleen euro tekens in der hoofd …zeker geen hersens…hersenloos secreet

 21. Claessen Diane maart 9, 2012 bij 9:20 am #

  Een regelrechte schande!! Hebben die mensen nu echt geen hart?????
  Geld maakt toch veel kapot hoor!

 22. Maggy maart 10, 2012 bij 1:16 pm #

  Hoe is dit mogelijk, waarom pakken ze die mensen niet op?!

 23. Mandy maart 11, 2012 bij 10:51 pm #

  Deze mevrouw verkoopt ondertussen weer Stafford-pups op Marktplaats.
  Ik denk niet dat ze verhuist is naar Den Bosch maar naar een ander adres in Oss.
  Ze adverteert onder de naam Staffie.

  xx

 24. moi maart 15, 2012 bij 11:45 am #

  Allemaal, elke keer als je een advertentie van haar ziet, haar melden bij marktplaats. Ze is verwijderd vanwege broodfokpraktijken en komt nu steeds onder andere namen terug. Dus melden dat het gaat om femke uit oss. Ze verkoopt nu inderdaad staffords.

 25. Ajsa maart 25, 2012 bij 9:01 pm #

  Kunnen jullie mij misschien meer informatie sturen over die vrouw want heb gisteren een stafford puppy gekocht ook in Oss zelfde adres maar weet niet of het over zelfde mensen gaat..puppy ligt wel heel dag te slapen hoop niet dat het zelfde vrouw is waar ik het heb gekocht

  • Angela april 16, 2012 bij 9:40 pm #

   Je moet de programma terugkijken van Recht Gezet van John van den Heuvel.bij Rtl Gemist. de aflevering van 26 februari. Daar komt ze ook in voor.
   Ze woont in de duivenstraat 40 in oss,

  • Flexie april 17, 2012 bij 12:30 pm #

   Wat wil je nog meer weten, alles staat al bekend.
   Femke duivenstraat Oss..
   Er valt niet veel meer te vertellen over haar dan hier al vermeld staat. Ik hoop voor jou dat je pup gezond is. Hoe is het met je pup nu ???

   • kristoff behiels april 17, 2012 bij 1:03 pm #

    Heeft nu nog niemand die vrouw ontvoerd en opgeslote in een verwaarloosd hondekot van 1 op 1m?

 26. sab april 3, 2012 bij 10:39 pm #

  Ze is helemaal niet verhuisd hoor. Haar dochter zit nog steeds op dezelfde school en zij woont ook nog steeds in de duivenstraat.

 27. schiedam juni 10, 2012 bij 7:50 am #

  Koop geen hond in oss bij femke bouw maar ook niet in macharen bij littel juwels en bij barbera in hilversum deze broodfokkers fokken er op los tot ze er dood bij neervallen er komt geen einde aan en blijven maar verkopen op marktplaats elke nieuwe dag weer de ze staan er het hele jaar op elke dag opnieuw. Dus wees slim bespaar je geld koop daar geen hond !!!!!!!!!

 28. ricardo juli 9, 2012 bij 1:26 pm #

  Mensen ze handelt nog steeds!!! Wij hebben een Franse Bulldog gekocht, helaas zijn wij pas na 1 dag googlen (en 1 dag na aankoop) er achter gekomen dat deze mevrouw die tevens in dezelfde straat + nummer woont zoals heirboven beschreven, nog steeds handelt in zieke hondjes!!!! Onze pup heeft 2 weken diaree gehad en gespuugd. Wilde NIETS eten maar gelukkig wel drinken. Uiteindelijk bleek na 2,5 week dat hij nog NOOIT was ontwormd, en wellicht nog meer punten die we maar beter niet kunnen weten.

  Paspoort is niet correct! Deze krijg je erbij, maar is gewoon standaard gekocht. Onze pup heeft nooit een dierenarts van binnen gezien. ( ja bij ons wel gelukkig ) Gelukkig is onze pup, nu vrijdag 12 weken jong, helemaal terug en sterker dan ooit. Het is een bikkel, een hard leuk ventje, die door zijn kracht gelukkig nog leeft.

  Wij wisten niets van deze praktijken bij deze vrouw, en konden de dierenarts naam ook niet die in het paspoortje staat, dus hadden geen slechte gevoelens erover. Helaas dus!!!! Dierenarts: Jantina Bruurs uit arendonk!!!!! Pas op!!!!

  • Els juli 15, 2012 bij 12:15 pm #

   Deze dierenarts is al even corrupt als Femke zelf en onze dierenarts gaf ons al een jaar geleden de naam vandeze dierenarts alszeinde een oplichterszaak

 29. ricardo juli 9, 2012 bij 1:33 pm #

  Oja, haar naam is BULLY op marktplaats, al haar advertenties hebben bijna dezelfde tekst. Ze adverteerd onder plaatsnaam: Heesch en Oss.

  http://verkopers.marktplaats.nl/17979951

  Dit is tevens een contactnummer van haar/hem:

  W C L Martens
  Duivenstraat 40
  5348 GH Oss

  0412855422

  Ik plaats hier hun of haar man’s werknummer, omdat ik er klaar voor ben om oorlog te voeren! Deze mensen moeten op dezelfde manier behandeld worden als de dieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: